Over Discbenelux

Over Discbenelux

Wat maakt ons beter?

bekijk Onze Trainers
logo DISC BENELUX
MARKTLEIDERS

OP NAUWKEURIGHEID

logo DISC BENELUX
CERTIFICERING 

DISC EN DRIJFVEREN

logo DISC BENELUX
TROTS OP DE 

BEOORDELING

Johan DISC uitleg

DISC Benelux kan jou in slechts één trainingstraject helpen een volwaardige trainer, consultant of coach te worden. Deze tool kan mensen meer inzicht geven in het gedrag van anderen, meer begrip voor elkaar laten opbrengen en een betere samenwerking realiseren. Dit durven wij te beweren door jarenlange ervaring waarbij we wetenschappelijke validatiemetingen hebben toegepast. Wat blijkt? Mensen maken stappen in hun persoonlijke ontwikkeling. DISC Benelux is de leverancier van de DISC-gedragsanalyse. De tool waar onze trainers 100% in geloven. En dat is niet gek. Gedurende de 16 jaar ervaring heeft de DISC-methode zich ruimschoots bewezen. Dagelijks zien onze trainers mensen veranderen en die verandering wordt door de metingen onderbouwd.                    


Ons platform geeft je de kans om zelf de DISC-gedragsanalyse in jouw werk toe te passen. Wij zullen er vóór, tijdens en nà de training zijn om jou te ondersteunen en wegwijs te maken in het toepassen van de methode.


Bekijk onze diensten

        Met samen ruim 25 jaar de titel DISC-consultant op het visitekaartje, zit het met de kennis en ervaring wel snor.
We stellen je graag voor aan onze trainers.

Specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van de DISC- gedragsanalyse. Als gecertificeerd DISC-consultant weet hij het juiste accent op het individu te leggen. Zijn vlotte en open manier van kennis overbrengen maakt zijn trainingen toegankelijk en ongedwongen. In no-time voel je je op je gemak bij hem. Johan weet waar hij over praat en past DISC continu op een heel natuurlijke wijze toe. Hij schakelt net zo snel tussen de verschillende gedragsstijlen, als dat hij met zijn ogen knippert. Hij kan ook niet anders, DISC is inmiddels zijn ‘second nature’. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij snel met je op dezelfde golflengte zit. Voor Johan is iedereen gelijk en geeft hij je die aandacht die je écht verder brengt.

Trainer met een flinke bulk ervaring en natuurlijk gecertificeerd DISC- consultant. Met haar no-nonsense houding maakt ze van iedere training een training waar je écht wat aan hebt. Haar kennis en ervaring in het management zorgen ervoor dat ze net wat meer de diepgang kan opzoeken en zich kan inleven in iedere situatie. Ze wordt herkend door haar bruisende energie. Wanneer Saskia de kamer binnenkomt word jij overladen met inspiratie. Het zal je dan ook opvallen hoe snel jij je opgestelde doelen gaat bereiken. Saskia helpt je erbij; zij geeft jou de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

                   

Over aandacht gesproken... Ook na de training en DISC-certificering blijven Johan of Saskia je eerste aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen lekker kort en hoef jij ook niet stil te staan.


Maaike Hoogenboom-Westerbeek 

Specialist in het geven van trainingen en teamcoaching. Trainer in drijfveren en de masterclass trainer DISC voor Teams. Maaike zet haar cursisten vanaf het eerste moment in de leerstand. Haar ruime ervaring op het gebied van groepsdynamiek helpt de deelnemers verdere verdieping op te zoeken tijdens de verschillende certificeringstrainingen. Wanneer Maaike training aan het geven is, neemt ze je direct mee met haar tomeloze energie en haalt ze je stap voor stap uit je comfort zone; daar leer je nu eenmaal het meest! DISC Benelux zet haar dan ook regelmatig in voor DISC teamdagen bij bedrijven. Anderen vertellen over haar; 'ze creëert een veilige omgeving zodat ik alles uit deze dag kon halen.

Als teamcoach heb ik in één dag zoveel kennis en werkvormen van haar ontvangen, dat ik echt er klaar voor ben om dit bij mijn klanten in te gaan zetten.'

DISC Benelux certificaat
DISC Benelux zet zich volledig in om de perfecte DISC-trainingen te verzorgen voor iedereen die DISC wil toepassen in het werkveld. Wij worden dagelijks beloond, wanneer wij de personen die een training hebben gevolgd de kennis en voordelen van DISC zien doorgeven binnen hun eigen klantenbestand. DISC werkt. Dat hoef je echter niet alleen van ons aan te nemen, want wie kan dit nu beter verwoorden dan de klant zelf?

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

online course DISC
Ontdek hoe je alles te weten komt over DISC en drijfveren.
johan disc training voor banner
Laat je certificeren tot een DISC en/of drijfveren deskundige.
DISC benelux inloggen

EIGEN BEHEER 

ACCOUNT

Hoe kan je zelf een DISC en drijfveren beheer account krijgen?

Waarom Disc Benelux

Alle voordelen van DISC Benelux op een rijtje

✓ Onze DISC assessments, gecombineerde DISC rapporten met drijfveren en andere DISC tools (zoals Benchmarking, Virtuele Training, enz.) zijn marktleiders op het gebied van nauwkeurigheid en prijs. Er is nergens een betere kwaliteit of betaalbaardere prijs te vinden.


✓ Er zijn geen vereisten voor een minimale aankoop en GEEN aanloopkosten of maandelijkse PREMIES – je hebt de flexibiliteit om alleen te betalen voor de assessments die je daadwerkelijk gebruikt.


✓ Wij bieden kwantumkortingen op lagere volumes dan onze concurrenten.

✓ We bieden je de mogelijkheid om je rapporten te voorzien van eigen logo zodat jouw branding centraal staat zodat ze anders zijn dan de rapporten van je concurrenten en voorzien zijn van jouw relevante content, kleuren, enz..


✓ We bieden je de mogelijkheid om de online assessment site die door je klanten wordt bezocht zelf te branden in je eigen huisstijl.

✓ Alleen jouw logo en contactinformatie staat op de rapporten, niet die van ons.

✓ We bieden een snelle, responsieve, live en online klantenservice. We helpen je tot je vragen zijn beantwoord.

✓ Wij hebben een uitstekend back-end assessment platform!. Het is gebouwd door een IT team geleid door een verkoop- en marketingexpert met meer dan 40 jaar ervaring in de assessment markt.


✓ We verzorgen ook online en klassikale DISC certificeringstrainingen.

✓ Wij bepalen niet hoe jij je zaken doet met onze tools. Waar andere assessment providers proberen te bepalen hoe hun klant zichzelf in de markt zet, doen wij dat niet. Daarbij voorzien wij je groei met gratis, op maat gemaakte marketing advies en materialen om je te helpen je doelen als een assessment trainer/coach/consultant te bereiken.


✓ Wij verstrekken gratis goede ondersteunende materialen, waaronder: MP3’s, eBooks, PP slides, oefeningen, handouts, trainershandleiding, debriefing DISC A/V bestanden, enz..

Iedere week ontvang je een direct toepasbare tip DISC op het gebied van communicatie, leiderschap en sales.


Discbenelux