DISC certificering banners

DISC certificering

bekijk de training datums
logo DISC BENELUX

DISC Methode toepassen

logo DISC BENELUX

Resultaten analyseren

logo DISC BENELUX

Tot 300% meer communicatiekracht

DISC-methode bespreken

 

Met een DISC-certificering leer je onwijs veel over de DISC-methode, maar nog meer over jezelf. Met op de werkvloer niet onopgemerkt blijven. Je vervangt boeken lezen door het lezen van hoe je jouw collega’s het best kunt aanspreken. Een certificering staat gelijk aan een ontwikkeling. Aan jou de taak om die ontwikkeling als DISC-gecertificeerde na deze training over te brengen op jouw klanten. Ook beschik jij over de juiste skills om grafieken uit de DISC-rapportages op de juiste manier te interpreteren. Wij zorgen ervoor dat je naast je DISC-training en certificering 5 gratis analyses en trainingsmateriaal tot je beschikking krijgt, zodat jij een vliegende start kan maken als DISC professional.


Ben jij klaar om officieel DISC Benelux gecertificeerd te worden en als DISC trainer aan de slag te gaan?

Bekijk de training datums
logo DISC BENELUX

Het trainingsprogramma 

 Het trainingsprogramma bestaat uit een aantal stappen:


1. Neem de online DISC gedragsanalyse af

2. Voltooi de DISC training (e-learning) en maak de testvragen

3. Lees het artikel over de geschiedenis van de DISC analyse

4. Bekijk de online bronnen voor DISC trainers

5. Bestudeer de DISC debriefing gids

6. Vul het DISC Admin formulier in

7. Bekijk de DISC admin trainingsvideo’s

8. Neem deel aan de klassikale certificeringstraining (twee dagdelen)

9. Toegang voor het webinar voor het stellen van vragen en het krijgen van antwoorden (optioneel)


De certificering bevat een aantal stappen zelfstudie. Eén van die stappen bestaat uit het voltooien van de DISC training (e-learning, stap 2). Deze bestaat uit een aantal online modules. Elke module wordt afgesloten met een toets. Iedereen die slaagt voor deze toetsen en de rest van de stappen doorloopt, kan deelnemen aan de klassikale training (stap 8) om gecertificeerd DISC trainer te worden.
Deze training vindt plaats op diverse locaties in Nederland en België. Daarna is de certificering volbracht.


Het is ook mogelijk om de klassikale training incompany te volgen. Neem voor deze mogelijkheid contact met ons op: info@discbenelux.nlVoor wie


Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die DISC trainer wil worden en de methode toe wil passen in zijn werkveld:

✓ Coaches

✓ Loopbaanbegeleiders

✓ HR managers

✓ Adviseurs

✓ Consultants

✓ Trainers

✓ Werving- en selectiemedewerkers

DISC-methode bespreken

Hélène 

"Opleiding zelf op super locatie, gebracht door gedreven trainer die zorgde voor voldoende afwisseling tussen theorie, praktijkvoorbeelden en interactie."

DE INVESTERING 

De investering voor deze training bedraagt € 695,- (excl. btw). Dit is inclusief 5 gratis DISC rapporten die een geldigheid hebben van 3 maanden. Naast een aantal uren zelfstudie, bedraagt je tijdsinvestering een dag (exclusief reistijd). Na het afronden van het klassikale gedeelte, kun je meteen aan de slag met DISC.

johan disc training voor banner

De trainer: Johan Trommelen

Johan Trommelen, specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van de DISC gedragsanalyse. Als gecertificeerd DISC consultant weet hij het juiste accent op het individu te leggen. Zijn vlotte en open manier van kennis overbrengen, maken zijn trainingen toegankelijk en ongedwongen. In no-time voel je je op je gemak bij hem. Johan weet waar hij over praat en past DISC continue op een hele natuurlijke manier toe. Hij schakelt net zo snel tussen de verschillende gedragsstijlen, als dat hij met zijn ogen knippert. Hij kan ook niet anders, DISC is inmiddels zijn ‘second nature’. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij snel met je op dezelfde golflengte zit. Voor Johan is iedereen gelijk en geeft hij je die aandacht die je écht verder brengt.

Over aandacht gesproken… Ook na de training en DISC certificering blijft Johan je eerste en enige aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen lekker kort en hoef jij ook niet stil te staan.

AGENDA

DISC Benelux e-learing DISC training

30

Maart 2023
9.30 tot 17.00

DISC 

CERTIFICERING

locatie Fletcher Nieuwegein
DISC Benelux e-learing DISC training

8

Mei 2023
9.30 tot 17.00

DISC 

CERTIFICERING

locatie Fletcher Nieuwegein
DISC Benelux e-learing DISC training

6

Juni 2023
9.30 tot 17.00

DISC 

certificering

locatie Fletcher Nieuwegein

Drijfveren certificering

Wil je echt alles uit je certificering halen, volg dan ook onze Drijfveren Certificatie Training. De DISC analyse (hoe) en de Drijfveren-analyse (waarom) zijn namelijk ideale partners. Inzicht in beide analyses stelt je in staat om een nog scherper beeld te krijgen van je klanten en medewerkers.


DISC Benelux is een erkend opleider van A&A uit Amerika in de Benelux.