arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat kan je met Drijfveren certificering

Wat drijft jou in het leven? Een vraag die menig persoon zichzelf stelt. Of deze vraag nu in de jonge jaren voorkomt, of op latere leeftijd; het is een vraag die ertoe doet.
In het traject van de Drijfveren Certificering word jij een specialist in het lezen van deze ambities. Vervolgens interpreteer je de grafieken uit de DISC rapportage en help jij de respondent dichter bij zijn of haar drijfveren te komen. Natuurlijk komen je eigen drijfveren ook bovendrijven tijdens dit traject. Door deze ervaring ben jij in perfecte staat drijfveren snel te signaleren en te communiceren naar andere professionals.                    

Wij zorgen ervoor dat je naast je training en certificering 5 gratis analyses en trainingsmateriaal tot je beschikking krijgt, zodat jij een vliegende start kan maken als Drijfveer Professional.

                   

Ben jij klaar om officieel Disc Benelux gecertificeerd te worden?

Het programma

Het trainingsprogramma bestaat uit een aantal stappen: 

 • Vul je eigen drijfveren analyse in (je ontvangt van ons de link hiervoor)
 • Volg de drijfveren E-learning training en neem deel aan de klassikale certificeringstraining (één dagdeel)
 • Toegang tot het webinar voor het stellen van vragen en het krijgen van antwoorden (optioneel)


De klassikale training vindt plaats op diverse locaties in Nederland en België.

Het is ook mogelijk om deze training incompany te volgen.

De Investering 

De investering voor deze training bedraagt €495,- (excl. btw). Dit is inclusief 2 gratis drijfveren-rapporten. Naast een aantal uren zelfstudie, bedraagt je tijdsinvestering een halve dag (exclusief reistijd). Na het afronden van het klassikale gedeelte, kun je meteen aan de slag met de drijfveren analyse.

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die drijfveren toe wil passen in zijn werkveld:

 • Coaches
 • Trainers
 • Loopbaanbegeleiders
 • Managers
 • HR-managers
 • Adviseurs
 • Consultants
 • Werving- en selectiemedewerkers

De trainer

Johan Trommelen, specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van de Drijfveren-analyse. Als gecertificeerd Drijfveren-consultant weet hij het juiste accent op het individu te leggen. Zijn vlotte en open manier van kennis overbrengen, maken zijn trainingen toegankelijk en ongedwongen. In no-time voel je je op je gemak bij hem.

Johan weet waar hij over praat en zit snel met je op dezelfde golflengte. Voor Johan is iedereen gelijk en geeft hij je die aandacht die je écht verder brengt.

Over aandacht gesproken… Ook na de training en certificering blijft Johan je eerste en enige aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen lekker kort en hoef jij ook niet stil te staan.

Agenda

8

DEC
09:30-17:00

Drijfveren certificering

14

JAN 2021
09:30-17:00

Drijfveren certificering

1

MAART
09:30-17:00

Drijfveren certificering