DISC en drijfveren Certificering

disc en drijfveren

Certificering

logo DISC BENELUX
DISC- OF DRIJFVEREN CERTIFICERING
logo DISC BENELUX
AMBITIES NAAR 

VOLGEND NIVEAU

logo DISC BENELUX
MENSEN TOT HUN RECHT LATEN KOMEN
DISC vloermat

Certificering

DISC Benelux is het platform waarop jij een DISC- of Drijfveren certificering kunt behalen.                    

Ben jij klaar om jezelf op professioneel gebied beter te leren kennen? Ruil jij het lezen van boeken graag in voor het lezen van mensen en doe jij niets liever dan jouw kennis over persoonlijke ontwikkeling overbrengen op anderen? Dan is de DISC Certificering geschikt voor jou.


logo DISC BENELUX

Wat kun je met CERTIFICERING

Met deze certificering kun jij je ambities als trainer, coach of manager naar een volgend niveau tillen. Je leert resultaten af te lezen en kunt dit omschakelen tot een juiste plaatsing waarin mensen tot hun recht komen. Een dankbare taak, weggelegd voor jou.


Ben jij altijd opzoek naar wat jou drijft in het leven? En is het jouw missie om dit ook bij andere mensen aan te wakkeren? Dan is de Drijfveren certificering geschikt voor jou.


Welke CERTIFICERING is geschikt voor jou?

DISC Benelux grafiek

Disc certificering

Met een DISC-certificering leer je onwijs veel over de DISC-methode, maar nog meer over jezelf. Met op de werkvloer niet onopgemerkt blijven.
Johan Trommelen - Trainer disc en drijfveren certificering

Drijfveren certificering

Wat drijft jou in het leven? Een vraag die menig persoon zichzelf stelt. Of deze vraag nu in de jonge jaren voorkomt, of op latere leeftijd.

De Training

Met het DISC certificaat op zak kent DISC geen geheimen meer voor je. Dat geeft zelfvertrouwen en die kennis straal je uit in je werkzaamheden. Vanaf nu mag je DISC gedragsanalyses afnemen. En niet alleen afnemen, je weet de uitkomst ook met impact over te brengen aan je klanten, deelnemers en medewerkers. Of het nu gaat om individuele begeleiding, een groepsproces of als input voor je eigen training of coaching. DISC helpt jezelf en anderen verder.